Aanbod

Hatha yoga

In het sanskriet verwijst het woord ‘yoga’ naar de eenheid van lichaam en geest. Hatha yoga is een vorm van Raja yoga die de nadruk legt op asana’s (lichaamsoefeningen) en pranajama (ademoefeningen). Hatha yoga bevordert de werking van de klieren, organen en zenuwen in het lichaam. Ook wordt de elasticiteit van de spieren erdoor vergroot.

zuiverend, reinigend, vrijkomen van energie, vitaliteit en ruimte creëren door gebruik van de adem

Hormoon yoga

Hormoon yoga is voor vrouwen in alle fasen van het leven. Het is goed in te zetten bij menstruatieklachten, (on)vruchtbaarheid en rondom de overgang. Hormoonyoga helpt ook bij langdurige stress, overspannenheid en burn-out waarbij er vaak teveel stresshormonen zijn. Hormoonyoga verlaagt de stresshormonen, brengt balans in het energiesysteem en stimuleert de endocriene klieren.

ontspanning, balans, heling en bewustzijn van het vrouwelijke lichaam

Yin yoga

‘Yin yoga is to nourisch your yin’

Yin yoga is een rustige vorm van yoga maar zeker niet minder intensief. De yoga houdingen worden langer aangehouden ( zo’n 3 minuten ) waardoor het fascia ( bindweefsel ) gerekt kan worden. Fascia is het vormende principe (een communicerend veld van het lichaam). Daarnaast worden in de yin houdingen de meridianen gestimuleerd.

Zijn met wat er is, ontvankelijk, luisteren en voelen

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven